Esecurile pot conduce la succes

Like 87

Un audiobook în limba engleză care-ți poate adăuga valoare peste așteptări!
Atunci când vrei să depășești eșecuri personale, când vrei să te ridici și să ai (din nou) succes, învață de la cei care au trecut peste eșecuri, s-au ridicat și au obținut (din nou) succes. Nu poți învăța de la cineva care doar critică și spune de pe margine: "nu se poate".
John Maxwell este unul dintre cei mai importanți lideri ai lumii contemporane și creatorul celei mai puternice organizații de leadership din lume: John Maxwell Team. În România, această organizație oferă tot ce omul are nevoie să primească pentru a deveni un lider autentic.

Sunt Cătălin Stoica, trainer & coach pregătit, format, mentorat de John Maxwell și de către echipa sa: Paul Martinelli, Christian Simpson, Roddy Galbraith și Ed de Costa.

Oricând ai nevoie de rezolvarea unor probleme de comunicare în compania sau în organizația ta, de îmbunătățirea relațiilor, de creștere a influenței în zona de Vânzări, Management, Marketing, HR, dă-mi un semn și vom implementa trecerea la un nivel superior pentru participanți. Oricâte cursuri, seminare sau workshopuri ai făcut, programele de Mastermind ale lui John Maxwell sunt unice și extraordinare! Hai Sus! Academia de Bine te susține!


Mai multe episoade vezi AICI