21 de Calitati Indispensabile ale Liderului

Like 94

John Maxwell, unul dintre cei mai mari experți în leadership din lume, unul dintre cei mai respectați lideri autentici, spune că avem cu toții 21 de calități, despre care știm sau nu; pe care poate le tot exersăm deja sau pe care le-am ținut într-o fază latentă, aproape ascunse.

Ascultă acest audiobook în limba engleză ori de câte ori vrei să mai înțelegi ceva nou despre tine sau diferit față de cum o făceai. Un om de succes are multe perspective din care privește lucrurile, astfel încât să poată alege varianta cea mai potrivită.

Sunt Cătălin Stoica, trainer & coach pregătit, format, mentorat de John Maxwell și de către echipa sa: Paul Martinelli, Christian Simpson, Roddy Galbraith și Ed de Costa.

Oricând ai nevoie de rezolvarea unor probleme de comunicare în compania sau în organizația ta, de îmbunătățirea relațiilor, de creștere a influenței în zona de Vânzări, Management, Marketing, HR, dă-mi un semn și vom implementa trecerea la un nivel superior pentru participanți. Oricâte cursuri, seminare sau workshopuri ai făcut, programele de Mastermind ale lui John Maxwell sunt unice și extraordinare! Hai Sus! Academia de Bine te susține! 


Mai multe episoade vezi AICI