Legile Leadershipului


Leadership

01-02-2016
Like 331

Fă un DOWNLOAD gratuit pe PDF-ul acesta. Sunt 5 dintre cele 21 de legi ale Leadershipului autentic, cu trăsături, resurse și rezultate.

Legea Pragului Limitativ: Jobul tău, proiectele tale, relațiile tale, afacerea ta NU pot crește mai mult decât ai crescut tu. Ești permanent prima direcție în care trebuie să investești zilnic!

Legea Influenței: Influența este măsura exactă a leadershipului tău personal, a abilității tale de a te face ascultat și de a-i conduce pe oameni. Uite, de exemplu, în acest articol: NU așa îți crești influența. Ba dimpotrivă: cu prima ocazie ce li se oferă, oamenii vor pleca de lângă tine.

Legea Procesului: Ca să obții mereu rezultate din ce în ce mai bune, cauți să te dezvolți în fiecare zi, nu într-o zi. Nu vrei să faci încontinuu aceste 11 greșeli pe care fii atent ce des le regăsești la mulți oameni, manageri în jurul tău.

Legea Navigării: Indiferent dacă vorbim despre o idee, despre un vis, despre un proiect, despre o familie, despre o afacere, un lider vede înainte de a vedea ceilalți, vede mai departe decât văd ceilalți și vede mai mult decât văd ceilalți.

Legea Conectării: Inima înaintea mâinii. Un lider atinge inima înainte de a întinde mâna, înainte de a cere ceva cuiva. Este legea care te face un SUPER LIDER! Știi la ce mă refer? Uite aici ceva care ori te va bucura, ori te va înfuria. Smile Respiră adânc și reflectează puțin, căci cu toții afișăm, măcar din când în când, o atitudine nepotrivită față de ceilalți.

Ai putea folosi respectivele legi drept reper în toate activitățile tale zilnice.

Pentru toate cele 21 de Legi ale Liderului îți recomand cu drag cartea lui John Maxwell, considerat de Business Insider drept cel mai influent lider mondial din ultimii ani.

Observă când le aplici, cum și cât le aplici în interacțiunile tale cu oamenii. Observă când NU le aplici și ce-ai putea face astfel încât să le manifești mai clar, cu mai mari beneficii. Observă pe care dintre ele îți este mai greu să o aplici și în aplicarea căreia te regăsești cel mai ușor.

"Leadershipul nu e despre funcția ta. E despre comportamentul tău", zicea Robin Sharma.

Nu uita să apeși pe Like dacă ți-a plăcut și să te abonezi la Newsletter - noutăți utile pentru tine.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach și speaker din echipa lui John Maxwell. Vrei să-ți crești performanțele de comunicare, relaționare și influență? Vrei să crești rezultatele echipei tale, oricare v-ar fi domeniul de activitate? Aici sunt și îți ofer garanție 100%! catalin@catalinstoica.org

Hai Sus! Academia de Bine te susține!



Taguri:
[academia de bine]   [legile leadershipului jmt]   [leadership coach bucuresti]   [hai sus]   [legea conectarii]   [dezvoltare]