La multi ani, prieten drag!


Dezvoltare Personala, Leadership, Inteligenta Emotionala

30-12-2016
Like 727

Am învățat că tot ce pot dărui mai bun celui de lângă mine e o stare de spirit care poate schimba o viață. Pentru că, psihologic, oamenii uită deseori ceva ce le arăți sau ce le spui, dar nu uită niciodată cum îi faci să se simtă. Emoția ancorează informația și o transformă în acțiune.

Emoția. Acel lucru deloc palpabil, care nu poate fi măsurat matematic și pe care mulți nu pun mare preț decât atunci când e vorba de emoția lor.

Starea de spirit e cea care spune "poți!" atunci când nimeni nu mai crede în tine, e cea care te ridică de jos atunci când alții au renunțat deja, care te face mai bun, dar nu neapărat într-o competiție cu ceilalți, ci în raport cu tine însuți. Conștientizează-ți emoțiile în fiecare zi, dă-le un sens și fii stăpânul lor, nu le lăsa să te stăpânească. Uite aici ce spun neuroștiințele.

De la Paul Martinelli, mentorul meu extraordinar, președintele John Maxwell Team, am învățat un lucru extrem de important: "Ca trainer sau coach, oferă-le oamenilor conștientizare! Oferă-le o stare de spirit câștigătoare! Motivație și Inspirație, căci ei de-aia au venit la tine, de-aia te plătesc; nu doar pentru informație. Informația o găsesc și în cărți. Ceea ce le oferi tu, însă, ai grijă să nu mai găsească nicăieri: conștientizare și capacitatea de a se schimba în bine."

Pentru mine, 2016 a fost un an extrem de plin! Cu victorii și lecții de tot felul. Cu oameni care m-au învățat, prin exemplul personal, cum e să dăruiești mereu peste așteptări și asta mă străduiesc să fac în fiecare zi. Cel mai greu e cu acele persoane care îmi dăruiesc ele însele peste așteptări. Căci îmi dau foarte mult de lucru în a proceda și eu la fel. Smile Am trăit și anul acesta momente de excepție!

În 2017, îți doresc ceea ce-mi doresc maxim și mie: să ai parte de multă iubire, multă inspirație, de o mare capacitate de înțelegere, de puterea aceea care-ți spune "Hai Sus!" Smile în cele mai dificile dintre situații, de dorința permanentă de a învăța, de mult zâmbet și de rezultate spectaculos de frumoase! Să ai o viață personală împlinită, să ai o viață profesională încununată de succes, să ai o afacere care merge strună, pentru tine și pentru toți angajații și colaboratorii tăi! Pentru asta, ține cont de cele 5 adevăruri greu de contrazis.

La mulți ani, prietenul meu, oricine-ai fi și oriunde te-ai afla! Academia de Bine te susține! Fă echipă cu noi, căci 1 e un număr prea mic pentru rezultate foarte mari.

Îți mulțumesc pentru că mă citești, pentru că ne transmitem gânduri bune, pentru că îți pasă de dezvoltarea ta, și mă semnez: Cătălin Stoica



Taguri:
[hai sus]   [academia de bine]   [dezvoltare personala]   [paul martinelli]   [constantin noica]   [leadership]   [emotii]   [5 adevaruri]   [echipa]   [catalin stoica jmt]