Carti de dezvoltare personala (4)


Carti Recomandate

16-04-2015
Like 448

Citește și apoi vezi filmulețul postat! E garanția unei zile mai bune, nu te păcălesc cu nimic. :)

Wayne Dyer a crescut într-o casă de copii. A ajuns profesor doctor în psihologie și autorul unor volume de dezvoltare personală cu mare succes la cei care au vrut să devină mai mult decât erau în viețile lor. „Ești ceea ce gândești”, „Puterea intenției. Calea de a-ți crea propria lume”, „Fără scuze! Năravul din fire are lecuire!”, „101 căi de a-ți transforma viața” sunt câteva dintre cărțile lui cele mai apreciate, pe care ți le recomand. Tehnici la îndemână de transformare a tiparelor de gândire limitativă, povești personale de viață dintre cele mai inspiraționale, puterea intenției ca mentor spre lumea noastră interioară sunt subiecte bine tratate de Dyer, astfel încât fiecare cititor să găsească o cale spre a-și schimba cu adevărat traiul de zi cu zi. Are 75 de ani și este recunoscut drept „părintele motivației”.

Când schimbi felul în care TU privești lucrurile, lucrurile la care privești se schimbă. Dificultățile pe care le întâmpini vin din tine. Nu ai neapărată nevoie ca lumea exterioară să se schimbe pentru ca tu să poți schimba ceva în tine. Cursul firesc este exact invers: schimbă ceva în tine, în modul cum gândești, în comportamentul tău, în acțiunile tale, iar lumea exterioară va lua o cu totul altă formă decât înainte.

Dă un click și uită-te la filmulețul de 3 minute cu Wayne Dyer, căruia eu i-am zis „alege schimbarea”! Te va ajuta cu siguranță să ai o zi mai frumoasă. (E subtitrat în română.) Spor la Bine! :)



Taguri:
[academia de bine]   [carti de dezvoltare personala]   [personal coach]   [filmulet motivational]   [wayne dyer citate video]  

Când schimbi felul în care TU prive?ti lucrurile, lucrurile la care prive?ti se schimb?.

Posted by Academia de Bine on 16 Aprilie 2015