10 reguli pentru succes (23)


Dezvoltare Personala, Leadership, Oameni care motiveaza

06-04-2016
Like 477

În 1981, a jucat în primul său film făcut pentru marele ecran. S-a remarcat cu adevărat într-un serial american care a rulat pe tv din 1982 până în 1988. Pe la jumătatea anilor '90 era văzut deja drept unul dintre cei mai importanți și mai respectați actori de la hollywood.

Denzel Washington are două Globuri de Aur și a fost premiat de două ori cu Oscar: o dată pentru cel mai bun rol secundar - în filmul Glory (1990), apoi pentru rolul principal masculin - în Training Day (2002). Ce care îl cunosc spun despre el că este mult mai mult decât un actor extraordinar. Este un om de încredere, un mare caracter, un lider.

Nu a fost întotdeauna sus, nu i-a fost întotdeauna ușor. Poate nici acum, la 61 de ani, nu-i este. Dar s-a construit pe sine ca pe un model de la care doritorii au ceva de învățat. Am extras 10 dintre cele mai importante principii, despre care consideră el că l-au adus în punctul în care se află azi. Mie, prsonal, mi se par niște reguli pe care nu le pot contrazice în niciun fel, pentru că funcționează ori de câte ori le aplic în viața mea. Mă ajută să cresc și să devin ceea ce-mi doresc și ceea ce oamenii din jurul meu au nevoie ca eu să devin.

1.Stabilește-ți cât mai clar obiectivele. Visul neplanificat rămâne doar un vis. El trebuie să se transforme în obiective, zi de zi.

2.Ignoră părerile oamenilor care spun mereu că nu pot și că nu poți.

3.Fii recunocător și împarte cu ceilalți din ceea ce ai. Dacă nu ai nimic, înseamnă că nu faci ce trebuie pentru a avea.

4.Privește mereu înainte, lasă trecutul în trecut.

5.Ia din viață doar ceea ce-ți este util, nu ceea ce iau toți, fără să ai ce face cu ceea ce iei.

6.Spune-le oamenilor povești frumoase, care să le dea o stare de bine, să-i motiveze, nu să-i întristeze ori să-i facă să cedeze.

7.Fii disciplinat și coerent, căci altfel, obiectivele tale se vor transforma în regrete.

8.Norocul apare atunci când oportunitatea te găsește pregătit.

9.La sfârșitul zilei, nu e vorba despre cât ai adunat și nici măcar despre ce ai făcut. Ci despre ce ai devenit pe parcursul acelei zile, despre cum ai reușit să faci diferența prin ceea ce ești.

10.Învață să faci ceva făcând, nu așteptând la infinit momentul cel mai potrivit. Căci nu cunoști un moment mai potrivit decât Acum.

Distribuie și tu aceste reguli extraordinare, pentru că tot omul are nevoie să le cunoască ori să și le întărească, să le aplice, nu doar să le știe. Să le aplice cu răbdare, zi de zi, așa cum rezultatele lui Denzel Washington spun că el ar face-o de atâta vreme încoace.

Mai jos, ai un discurs simplu și plin de mesaj, de emoție, de motivație al lui Denzel Washington. Hai Sus!



Taguri:
[academia de bine]   [denzel washington 10 reguli]   [hai sus]   [obiective]   [vis]   [oscar]   [training day]   [principii]   [valoare]   [atitudine]   [actiune]